Μαρκογιαννάκης σε Κωνσταντοπούλου: Είσαι η ντροπή του Κοινοβουλίου

Νέα ένταση στην Προανακριτική ανάμεσα σε Μαρκογιαννάκη και Κωνσταντοπούλου. Το σχόλιο για την οικογένειά του και η απάντησή του

 

 

Να μην έχει τέλος φαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, που για μία ακόμα φορά μετέτρεψε τη συνεδρίαση σε προσωπική διαμάχη.

Ένα σχόλιο που ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξέλαβε ως άκρως προσβλητικό για την οικογένειά του τον εξώθησε να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση πως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι η ντροπή του Κοινοβουλίου.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης της Προανακριτικής, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν αποτελεί “γόνο πολιτικού τζακιού” και πως είναι “αυτοδημιούργητος”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θεωρώντας ότι το “καρφί” του προέδρου έχει στόχο την ίδια, δεν έχασε την ευκαιρία και του ανταπάντησε “τελικά, θα μας πείτε ποιος είναι ο πατέρας σας;”.

Όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, ο κ. Μαρκογιαννάκης έγινε έξαλλος από την ερώτηση της βουλευτού, καθώς θεώρησε ότι προσβάλλει την τιμή της μητέρας του.

Χτυπώντας γραφεία και καρέκλες, φώναζε προς την κυρία Κωνσταντοπούλου πως είναι η ντροπή του Κοινοβουλίου, ενώ αποχώρησε από την αίθουσα.