Πώς έβρισκε τα τηλέφωνα των ανήλικων μαθητριών ο 63χρονος παιδόφιλος

Τον 63χρονο αναγνώρισε και η 12χρονη από τα Σεπόλια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τον τρόπο δράσης του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των περιοχών που διεμένε, ο 63χρονος άφηνε χαρτάκια με το τηλέφωνο του έξω από σχολείο.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της 14χρονης, στην οποία έστειλε χυδαία μηνύματα και του έστησαν παγίδα ώστε να συλληφθεί, ο 63χρονος είχε θεαθεί και έξω από παιδότοπο.

Πώς όμως κατάφερνε ο παιδόφιλος να παίρνει τα τηλέφωνα από τα ανήλικα κορίτσια, όπως συνέβη και με την 14χρονη, και στη συνέχεια να τους στέλνει χυδαίες φωτογραφίες και μηνύματα;

Το «κόλπο» με θύματα τα ανήλικα κορίτσια

Σύμφωνα με το Star, 63χρονος πλησίαζε χώρους, που βρίσκονταν παιδιά, όπως σχολεία, και εν συνεχεία επέλεγε να απευθυνθεί σε ένα ανήλικο κορίτσι.

Του έλεγε «δεσποινίς με συγχωρείτε. Έχω ξεμείνει από μονάδες και πρέπει να επικοινωνήσω με έναν συγγενή μου στο νοσοκομείο».

Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενος την καλή διάθεση των κοριτσιών, έδινε έναν αριθμό, ο οποίος όμως ανήκε στον ίδιο.

Αφού καλούσαν από το κινητό της κοπέλας, ο ίδιος το αποθήκευε και έτσι είχε το όνομά της και τον αριθμό της. Πολλές φορές, δε, μέσω των τηλεφωνικών πληροφοριών, μάθαινε και το σπίτι που έμεναν.

Αυτή είναι μια τακτική, μάλιστα, που φέρονται να χρησιμοποιούν πολλοί παιδεραστές.

Ο ίδιος πέρα από την Ομόνοια είχε δραστηριοποιηθεί και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, η δράση του 63χρονου παιδόφιλου φαίνεται ότι είχε επεκταθεί μέχρι την Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί όπου τελευταία περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία με την πλειοψηφία των λουόμενων να είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

Τι είπε η 12χρονη από τα Σεπόλια για τον παιδόφιλο

Η 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρονο και είπε στην θεία της ότι είναι ένας από τους βιαστές της.

«Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή» φέρεται να είπε η 12χρονη στην παιδοψυχολόγο για τον 63χρονο παιδόφιλο, σύμφωνα με το Star.

Ο διάλογος του παιδιού με την παιδοψυχολόγο:

12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).

Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;

12χρονη: Πάνω από μια φορά.

Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;

12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά, δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.