Μελισσανίδης στη γιορτή του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης: Χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας, τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τον κόσμο μας

Ο ηγέτης της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να δώσει το παρών στη γιορτή για τα 40 χρόνια του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης αλλά απέστειλε ένα γράμμα με υπέροχα λόγια το οποίο διάβασε η Ανθή Παπακώστα ενώ δώρισε στον Σύνδεσμο και την πρώτη κορνίζα του νταμπλ! 

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μην κατάφερε να δώσει το παρών στην εκδήλωση και στη γιορτή για τα 40 χρόνια του ΣΦ ΑΕΚ Κατερίνης αλλά απέστειλε ένα γράμμα με υπέροχα λόγια. Ένα γράμμα, το οποίο διάβασε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κλαμπ Άνθη Παπακώστα που εκπροσώπησε την ΠΑΕ και τον ηγέτη της ΑΕΚ.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι. Διανύουμε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία της ομάδας μας. Η λειτουργία του νέου μας γηπέδου στην δική μας γη στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνδυάστηκε με την δημιουργία μιας εξαιρετικής ομάδας με αρχιτέκτονα τον προπονητή μας, Ματίας Αλμέιδα. Η μεγάλη μας οικογένεια, η οικογένεια της ΑΕΚ πορεύτηκε ενωμένη και αγαπημένη όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια και στο τέλος δικαιώθηκε! Και τι δεν ζήσαμε φέτος. Πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια του γηπέδου μας, συγκινηθήκαμε στον πρώτο μας αγώνα, Κατακτησαμε πανάξια το νταμπλ έπειτα από 46 χρόνια. Και αν για όλα αυτά μοχθούν καθημερινά οι άνθρωποι στον οργανισμό της ομάδας μας, Τίποτα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη του κόσμου. Αυτή η σπουδαία χρονιά για την ΑΕΚ μας συμπίπτει και με τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του Συνδέσμου σας. Μια πόλη με ιστορικούς δεσμούς με την ΑΕΚ. Σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ενθουσιασμό κοντά στην ΑΕΚ και για τα επόμενα 40 χρόνια!», ανέφερε στο γράμμα του ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έκανε δώρο στον Σύνδεσμο και την πρώτη κορνίζα του νταμπλ!