Δικηγόρος Καϊλή κατά Παντσέρι: Είναι ένας προδότης που τον έκαναν Θεό

 

Επίθεση κατά του Αντόνιο Παντσέρι πραγματοποίησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί.

Ο γνωστός ως «δικηγόρος του διαβόλου» μίλησε στον Alpha, επισημαίνοντας ότι ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής είναι ένας «προδότης που τον έκαναν Θεό» και ότι «τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί» για να γλιτώσει.

«Η μάχη συνεχίζεται», είπε ο Σβεν Μαρί, σχετικά με την έφεση που κατέθεσε εκ μέρους της Εύας Καϊλή.

Για τον Παντσέρι, ο Σεβν Μαρί είπε χαρακτηριστικά: «Ένας προδότης που τον έκαναν Θεό. Ο Παντσέρι με τα ψέματά του έχει γίνει η αιτία για να είναι στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Προτού γίνει πληροφοριοδότης, όλα όσα έλεγε θεωρούνταν ψέματα. Τώρα, λέει ό,τι θέλουν να ακούσουν ο ανακριτής, ο εισαγγελέας και οι αστυνομικοί. Και από εκείνη τη στιγμή, θεωρείται αξιόπιστος».

«Ο Παντσέρι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και αναξιόπιστος», πρόσθεσε ο «δικηγόρος του διαβόλου».

«Ο Παντσέρι είναι ένας απλός προδότης, που το μόνο που θέλει είναι να σώσει τον εαυτό του κατηγορώντας άλλους, και στην προκειμένη περίπτωση την Εύα Καϊλή, προκειμένου ο ίδιος – που είναι αρχηγός μιας εγκληματικής οργάνωσης – να αποφυλακιστεί νωρίς. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

«Ο αγώνας συνεχίζεται. Την Παρασκευή κάναμε έφεση. Δεν είναι δυνατόν σε ένα ευνομούμενο κράτος η κυρία Καϊλή να παραμένει στη φυλακή, μόνο και μόνο επειδή είναι τρόπαιο ή έχει γίνει σύμβολο. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνει στη φυλακή του Χάρεν. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παράταση της κράτησής της», κατέληξε ο Σβεν Μαρί.