Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ με στόπερ!

Θέμα χρόνου η τελική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα και η απόκτηση αμυντικού για την Ένωση – Όλα τα δεδομένα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΑΕΚ αναφορικά με την ενίσχυση της στο κέντρο της άμυνας. Οι κιτρινόμαυροι, τις τελευταίες ημέρες δούλεψαν εντατικά πάνω σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις, με τον Ματίας Αλμέιδα να βάζει κάτω όλα τα δεδομένα, φτάνοντας πλέον σε ένα σημείο, που η τελική του απόφαση είναι προ των πυλών, ώστε να προκρίνει τη μια από αυτές, που τον καλύπτει στο 100%.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, πάντως, τις τελευταίες ώρες προστέθηκε και ο Μοντέρο της Μπεσίκτας, όπου στην Τουρκία τονίζεται πως η ΑΕΚ βλέπει τον δανεισμό του και πράγματι, είναι μια λύση που επίσης εξετάζεται. Πρέπει να τονίσουμε όμως, πως τούτη την ώρα που μιλάμε, είναι τα πάντα ανοιχτά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι πρώτη επιλογή ο Μοντέρο όπως αναφέρουν οι Τούρκοι και όπως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση επειδή είναι ένα όνομα γνωστό που πράγματι επιβεβαιώθηκε. Επαναλαμβάνουμε. Η τελική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα είναι θέμα χρόνου να έρθει και από τη στιγμή που θα προκριθεί ο… εκλεκτός η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συμφωνία.

Η επίσης ενδιαφέρουσα περίπτωση του Μοντέρο και το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος στόπερ μας οδηγεί στο να μην μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ακόμα και να πάει για την απόκτηση δυο στόπερ η ΑΕΚ αν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του Αλμέιδα αφού μέχρι τώρα οι συζητήσεις και οι προσπάθειες ήταν για δύο κεντρικούς αμυντικούς και μετά την απόκτηση του Βίντα για έναν.