Σεισμός της ΑΕΚ ο λαός! 18.000 διαρκείας και συνεχίζουμε!

Τρέλα για την επιστροφή στο ΝΑΟ. Πάει να γεμίσει η Αγιά Σοφιά μόνο με διαρκείας, αφού αρχίζει αύριο η ελεύθερη διάθεση

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεν έχει… ταβάνι η τρέλα του λαού της ΑΕΚ, για την επιστροφή στο ΝΑΟ. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, από αύριο αρχίζει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Αγιά Σοφιάς. Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε για τον αριθμών των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ήδη πωληθεί και ο αριθμός αυτός, είναι απίθανος!

Συγκεκριμένα, με τις δύο περιόδους περιορισμένης διάθεσης, βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων να κλείνουν χθες και με την ενσωμάτωση των στοιχείων που υπάρχουν από τους συνδέσμους επίσης μέχρι χθες, μπαίνουμε στη περίοδο της ελεύθερης διάθεσης των καρτών διαρκείας, έχοντας ήδη ξεπεράσει τις 18 χιλιάδες πωλήσεις!

Με την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης από αύριο, ουσιαστικά ξεκινάει και η ελεύθερη διάθεση μέσω διαδικτύου (10:00). Θυμίζουμε πως οι δύο πρώτες περίοδοι αφορούσαν πολύ συγκεκριμένη «δεξαμενή» η οποία σχεδόν εξαντλήθηκε!

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό σχετικά με το αν θα υπάρξει κάποιο «ταβάνι» στη διάθεση των διαρκείας, αλλά σίγουρα υπάρχει αριθμός θέσεων που για διάφορους λόγους και για διάφορες ανάγκες, δεν θα ανοίξουν.