«Κατ’ αρχήν συμφωνία Τράμπζονσπόρ-Φιορεντίνα για Μπακασέτα»

Μέσα στην εβδομάδα στην Ιταλία ο παίκτης, προσθέτουν στην Τουρκία

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως οδεύει η μετακίνηση του Τάσου Μπακασέτα στην Φιορεντίνα. Η ιστοσελίδα «61trabzonhaber.com» που εδρεύει στην Τραπεζούντα και ασχολείται με την τοπική επικαιρότητα, μεταδίδει πως υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία της τουρκικής ομάδας με τους Βιόλα  για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Στο ρεπορτάζ της, λοιπόν, αναφέρει ότι «σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το αθλητικό τμήμα του 61trabzonhaber.com, η Φιορεντίνα που επιμένει στον Μπακασέτα και η Τραμπζονσπόρ κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία στα βασικά θέματα».

Εν συνεχεία στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι «ο αποχαιρετισμός του Έλληνα παίκτη, Τάσου Μπακασέτα στην Τραπεζούντα είναι θέμα χρόνου και θα πάει στην Ιταλία μέσα στην εβδομάδα». Ενώ καταλήγοντας στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «αν και δεν έχει δοθεί ακόμη καμία εξήγηση από τους συλλόφους, το νούμερο στη συμφωνία στα 9 με 10 εκατ. ευρώ».

Να σημειωθεί σ’ αυτό το σημείο πως η Αλάνιασπορ, στην οποία αγωνίστηκε μετά την ΑΕΚ ο παίκτης, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησής του περίπου 20%.