Τι γίνεται με Βράνιες – Λε Ταλέκ από εδώ και πέρα

Υπολογίζονται κανονικά από τον Οφρυδόπουλο για Παναθηναϊκό – Ο λόγος που έμειναν εκτός για την Τούμπα και η κίνηση του Βράνιες, να πάρει το αεροπλάνο μόνος του για να βρεθεί στο ξενοδοχείο δίπλα στην ομάδα

Ακούστηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα σχετικά με τον αποκλεισμό των Όγκνιεν Βράνιες -Νταμιέν Λε Ταλέκ από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αρχικά, να διευκρινίσουμε το αυτονόητο, πως δεν τίθεται κανένα θέμα μόνιμου αποκλεισμού των δύο ποδοσφαιριστών. Δεν υπήρξε και λόγος άλλωστε για να γίνει κάτι τέτοιο

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και απόλυτα ποδοσφαιρικά συμβαδίζοντας με τη λογική. Ο αποκλεισμός του Βράνιες και του Γάλλου έχουν να κάνουν αποκλειστικά από την εικόνα που παρουσίασαν στις προπονήσεις. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε κάποια πράγματα μεσοβδόμαδα που δεν του άρεσαν, αφού περίμενε μεγαλύτερή ένταση και να υπάρχει περισσότερη πνευματική προσήλωση στη δουλειά που γινόταν εν όψει μιας κρίσιμης μάχης και αυτό ήταν όλο. Έκανε την επιλογή του, επέλεξε κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές να βασιστεί για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που προφανώς ήταν πιο focus και τίποτα περισσότερο.

Από σήμερα, ξεκινά μια καινούργια εβδομάδα. Και μπροστά, υπάρχει ο Παναθηναϊκός. Και αυτονόητα, Βράνιες και Λε Ταλέκ, υπολογίζονται κανονικά από τον Οφρυδόπουλο, σαν μέλη του ρόστερ που είναι, με τον προπονητή βεβαίως να είναι αυτός που θα κρίνει και πάλι από την εικόνα που θα έχουν στα Σπάτα όχι μόνο αυτοί οι δύο αλλά όλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ποιοι θα βγάλουν την μεγαλύτερη ένταση στην προπόνηση και ποιοιθα είναι οι πιο συγκεντρωμένοι, για να βασιστεί πάνω τους, εν όψει της μεγάλης μάχης της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Βράνιες, που προφανώς το δέσιμο του με την ΑΕΚ δεν μπορεί να έχει σχέση και δικαιολογημένα λόγω της χρόνιας παρουσία του στην Ένωση με αυτό του Λε Ταλέκ, σίγουρα το γεγονός πως χθες πήρε το αεροπλάνο μόνος του και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο ξενοδοχείο δίπλα στην ομάδα, ενώ είχε αποκλειστεί από την αποστολή, λέει κάτι.