Προβληματισμός στην ΑΕΚ, για τον ορισμό Φούφη με ΠΑΟ

Έγινε ο ορισμός των διαιτητών για τον αγώνα της Κυριακής, διαβάστε γιατί είναι προβληματισμένοι στην ΑΕΚ

Διάχυτη ανησυχία επικρατεί για τη διαιτησία στην ΑΕΚ, αφού παρά το μπαράζ διαμαρτυριών από πλευράς της ΚΑΕ, κανείς από την ΚΕΔ δεν φαίνεται να ευαισθητοποιείται κατά την εφετινή περίοδο. Επιπλέον, ο Φούφης (από τον οποίο είχε παράπονα η ΑΕΚ στο πρώτο ματς με Κολοσσό) μη τηρώντας τα «μέτρα και σταθμά» που επιβάλλουν στα Άνω Λιόσια δεν διέκοψε ποτέ την αναμέτρηση Άρη-Προμηθέα για διαμαρτυρίες των καθημένων στις πολυθρόνες του Αλεξανδρείου, ακολουθώντας την πεπατημένη κι άλλων συναδέλφων του. Ουδέποτε διέκοψαν οι διαιτητές και την αναμέτρηση Κολοσσός-ΑΕΚ παρότι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από «επίσημους» των γηπεδούχων.

Η «στοχοποίηση» του Κλειστού των Άνω Λιοσίων είναι προφανής εδώ και καιρό, με αποκορύφωμα τα «τερτίπια» Κορομηλά στο ματς με Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται, ότι η ΚΑΕ ΑΕΚ από δική της πρωτοβουλία αναγκάστηκε στο ματς με Ιωνικό να «εκκενώσει» τα καθίσματα οπαδών της ΑΕΚ, με Διαρκείας στην αρένα, προκειμένου να μην δοθεί «αφορμή» στους διαιτητές για οτιδήποτε.

Υπενθυμίζεται, ότι στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, την Κυριακή, ορίστηκαν οι Φούφης, Πιτσίλκας (ο γιος του αρχιδιαιτητή) και Σταματόπουλος.