Μελισσανίδης στους παίκτες: Αποτύχαμε και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι! Πάρτε το κύπελλο!

Μόνο στους ποδοσφαιριστές μίλησε κατά την παρουσία του στα Σπάτα για την κοπή της πίτας και τους είπε με νόημα: Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας

Στους ποδοσφαιριστές και στα μέλη του ποδοσφαιρισκού τμήματος μίλησε κατά την παρουσία του στα Σπάτα για την κοπή της πίτας ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να κάνει κατ ιδίαν συζήτηση με κανένα στέλεχος του ποδοσφαιρικού τμήματος ή του τεχνικου επιτελείου.  Ο ηγέτης της ΑΕΚ μετά τις καθιερωμένες ευχές και την κοπή της πίτας που έγινε όπως ήταν λογικό σε βαρύ κλίμα είπε:

Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Εχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος. Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση!”