Πολωνία: Τον συνέλαβαν επειδή δεν φορούσε μάσκα και αποδείχθηκε ότι είχε διαπράξει φόνο πριν από 20 χρόνια!

Η δικαιοσύνη άργησε αλλά αποδόθηκε

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 45χρονος που είχε πραγματοποιήσει φόνο πριν από 20 χρόνια και μέχρι σήμερα διέφευγε της σύλληψης. Ο λόγος που τον συνέλαβαν ήταν επειδή δεν φορούσε μάσκα κατά του κοροναϊού!

Όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Αστυνομίας της Περιφέρειας της Βαρσοβίας, Αρχιεπιθεωρητής της Αστυνομίας Ελβίρα Κοζλόφσκα, η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα καταστήματα στην οδό Broniewskiego στη Βαρσοβία. Κατά τον έλεγχο αξιωματούχοι της περιοχής από το Μπιελάνι ζήτησαν την αστυνομική ταυτότητα από τον 45χρονο άντρα επειδή δεν φορούσε μάσκα κατά του κοροναϊού, ως όφειλε.

«Ο άνδρας ήταν καταζητούμενος από το περιφερειακό δικαστήριο για φόνο πριν από 20 χρόνια», τόνισε ο Αρχιεπιθεωρητής Ελβίρα Κοζλόφσκα. «Τον πήγαν στη φυλακή, όπου θα περάσει 25 χρόνια», είπε η αστυνομικός και πρόσθεσε: «Η σύλληψη του καταζητούμενου είναι μια επιβεβαίωση ότι η απόκρυψη από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου δεν απαλλάσσει ποτέ από την ευθύνη για παράβαση του νόμου».