Αποσύρεται από τη δημοσιότητα ο Άλεκ Μπάλντουιν μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς

Σε κατάσταση σοκ συνεχίζει να βρίσκεται ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος σκότωσε χωρίς να το θέλει την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust. Όπως γίνεται τώρα γνωστό, ο ηθοποιός ακυρώνει όλες του τις υποχρεώσεις, προκειμένου να «αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του».

«Απαρηγόρητο» τον χαρακτηρίζουν τα ξένα δημοσιεύματα με το περιοδικό People να αναφέρει πως «το συμβάν ήταν καταστροφικό για εκείνον».

Όπως συμπληρώνει, ο ηθοποιός χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό του, ενώ αναφέρεται επίσης, πως «κατ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργεί κάθε φορά που βιώνει δύσκολες στιγμές, συνηθίζει να απομακρύνεται από την δημοσιότητα».

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού δηλώνει στο People πως ο Μπάλντουιν βρισκόταν σε πανικό για πολλές ώρες μετά τον πυροβολισμό. «Όλοι γνωρίζουν ότι αυτό ήταν ένα ατύχημα. Είναι συντετριμμένος, δεν μπορούσε να ηρεμήσει», εξήγησε.

Ο ηθοποιός ακύρωσε όλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ τα γυρίσματα προς το παρόν βρίσκονται σε παύση, μετά από απόφαση της ίδιας της παραγωγής. Δήλωσε επίσης, πως θέλει τα Μέσα να σεβαστούν την ιδιωτικότητά του και δεν προχώρησε σε δηλώσεις.