Νικολαΐδης: Ο Μάνταλος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την ΑΕΚ κόντρα στο Βόλο (VIDEO)

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του για το Βόλος – ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου, μιλώντας στην εβδομαδιαία εκπομπή του στη NOVA. Στάθηκε στην εμφάνιση του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και στην τακτική προσέγγιση της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ έπαιζε κόντρα στο Βόλο που είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Σε όλα τα ματς έχει σχέδιο και έχει έναν προπονητή, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ο Βόλος έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, είχε την ατυχία να χάσει πέναλτι και να πάθει θλάση ο αμυντικός πριν το 0-1, αλλά η ΑΕΚ παρότι είναι νέα ομάδα, νέος προπονητής έδειξε να έχει πλάνο και σχέδιο. Δηλαδή δεν είδα ποτέ τον Μάνταλο, να κλείνει από δεξιά. Πάντα έκλεινε από τα αριστερά στο πρώτο ημίχρονο και δεν νομίζω ότι ήταν τυχαίο. Ότι φάση έκανε η ΑΕΚ την έκανε από τα αριστερά.

Ο Μάνταλος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του στην ΑΕΚ. Ηταν σε όλες τις φάσεις και όταν βγήκε από το ματς η ΑΕΚ κόπηκε στα δύο και άρχισε να ανεβαίνει ο Βόλος. Ο Βόλος και με τον Παναθηναϊκό και με τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πίσω με βαρύ σκορ και γι’ αυτό ανοίγεται πάρα πολύ. Τα κενά στην άμυνα ήταν τεράστια και η ΑΕΚ προσπάθησε να τα εκμεταλλευτεί. Βγάζοντας τον Μάνταλο, έλειψε ένας παίκτης που θα μπορούσε να κάνει την κάθετη μπαλιά. Μπήκε ο Λιβάι γιατί ο Γιαννίκης έβλεπε τους χώρους στην άμυνα του Βόλου. Ο Τσούμπερ μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα είναι ηγέτης, αλλά η ποιότητά του είναι μεγάλη».

Για τη διαφορά που έχει με ΑΕΚ με Αραούχο ή Ανσαριφάρντ στην επίθεση, είπε:

«Η ΑΕΚ είναι πιο γρήγορη και πιο πιεστική με τον Αραούχο μπροστά. Ο Γιαννίκης θέλει πίεση στην αντίπαλη άμυνα και τον εξυπηρετεί να παίζει ο Αραούχο, ο οποίος είναι «σκύλος», δεν αφήνει τίποτα και πιέζει. Ο Αμραμπατ δεν ήταν στη μέρα του, αλλά μια χαρά παίκτης είναι και γρήγορος».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Ντέμη. Σχολιάζει την ΑΕΚ από το 26ο λεπτό του βίντεο και μετά: