Μεγάλη προσοχή: Τα καπνογόνα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος μπορούν να φέρουν τιμωρία έδρας!

Διαβάστε όσα αποφασίστηκαν στη σημερινή σύσκεψη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, τη Τετάρτη το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με θέμα τη διοργάνωση του αγώνα με τον Ατρόμητο, την ερχόμενη Κυριακή.

Το βάρος έπεσε στη μεγάλη προσοχή που πρέπει να δοθεί ως προς τα μέτρα ασφαλείας αλλά και την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ καθώς υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος.

Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είναι ήδη δισ υπότροπη για καπνογόνα στα δύο πρώτα ματς με Ιωνικό και Λαμία.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που συμβεί το ίδιο και με τον Ατρόμητο, η ομάδα θα κινδυνεύσει με τιμωρία έδρας, όπως συνέβη με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως, μετά τον Ατρόμητο, τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είναι με Άρη, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που όλοι οι υπεύθυνοι βρίσκονται επί ποδός, θα υπάρξουν επαφές και με τους οργανωμένους, ενώ θα υπάρξουν και συστάσεις τις επόμενες μέρες προς τον κόσμο για να μην συμβεί το παραμικρό.

Τέλος, η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένεται να ξεκινήσει από σήμερα, ήδη το ενδιαφέρον είναι αυξημένο, θα είναι το πρώτο μας που θα διεξαχθεί με τον τελικό αριθμό διαρκείας και αναμένεται ο περισσότερος κόσμος σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ