ΑΕΚ: Τα συμβόλαια παικτών που λήγουν το 2022 και ο «χαμός» το 2023

Δείτε ποιες λιγοστές εκκρεμότητες υπάρχουν στην ΑΕΚ για το επόμενο καλοκαίρι σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και τι γίνεται το ‘23

Το ρόστερ της ΑΕΚ ανανεώθηκε σε τεράστιο ποσοστό την τελευταία μεταγραφική περίοδο. Ήρθαν συνολικά 14 νέοι παίκτες κι αυτό, εκτός των άλλων, βοηθά ώστε να μην υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες σχετικά με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2022.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τέλος της σεζόν που διανύουμε εκπνέουν τα συμβόλαια μόνο των Αντρέ Σιμόες, Γεβχέν Σάκχοφ και του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Γκίνη.

Υπάρχουν βέβαια και δυο άλλες εκκρεμότητες που θα πρέπει να διευθετηθούν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και έχει να κάνει με τις χρήσεις των οψιόν των Τσούμπερ και Γέβτιτς. Αμφότεροι έχουν έρθει δανεικοί, όμως έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, που τίθεται σε ισχύ αυτόματα, μόλις η Ένωση πληρώσει την οψιόν και τους κάνει και τυπικά δικούς της.

Εν αντιθέσει με το καλοκαίρι του 2022 όπου δεν υπάρχουν πολλά συμβόλαια που λήγουν, το καλοκαίρι του2023 γίνεται ένας… χαμός. Συγκεκριμένα έως το τέλος Ιουνίου του 2023 είναι σε ισχύ τα συμβόλαια των Τζαβέλλα, Άμραμπατ, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Βράνιες, Μπακάκη, Ανσαριφάρντ, Τσιντώτα, Τάνκοβιτς, Γαλανόπουλο και Χριστόπουλου.