Καταζητούμενος από την Interpol έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο

Συνελήφθη από την αστυνομία του νησιού

Διακοπές στην Μύκονο έκανε ένας Βέλγος πολίτης, ο οποίος καταζητούνταν από την Interpol με διεθνές ένταλμα σύλληψης για εμπορία ναρκωτικών και η ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης του νησιού των ανέμων έκαναν έφοδο σε πολυτελές ξενοδοχείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου ενώ έχουν κινηθεί οι ενέργειες για την έκδοση του στο Βέλγιο.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες όταν η Αστυνομία της Μυκόνου, πήρε σήμα από την Interpol ότι φθάνει στο κοσμοπολίτικο νησί, ένας 25χρονος Βέλγος υπήκοος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο νεαρός είχε επιλέξει το νησί των ανέμων για τις διακοπές του. Η ειδική ομάδα υπό τις οδηγίες του Φώτη Τζελέπη, κατέφερε να τον εντοπίσει και χθες τα ξημερώματα με επιχείρηση που έκαναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου να τον βάλουν στο χέρι. Ο καταζητούμενος ήταν μόνος του, πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου.