Σβάρνας: Επιτέλους να κερδίσουμε ένα ντέρμπι

Ο στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, το ματς με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs και για τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη

Χωρίς νίκη στα 15 τελευταία ντέρμπι έχει μείνει η ΑΕΚ και αυτό αποτελεί μεγάλο κίνητρο για την Ένωση, όπως υπογράμμισε ο Στράτος Σβάρνας, προκειμένου, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα να πάρει το τρίποντο που τόσο χρειάζεται, στην μάχη που δίνει για έξοδο στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε, στο Novasports, ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Στράτος Σβάρνας:

Για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: “Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τον αποκλεισμό. Θέλαμε να προκριθούμε και φέτος στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο άλλη μία χρονιά, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε”

Για τις αλλαγές προσώπων: “Όταν παίζουν συγκεκριμένοι παίκτες αποκτά σταθερότητα η άμυνα κυρίως. Οι παίκτες επικοινωνούν καλύτερα, αλλά πιστεύω στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό”.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Θα μπει πιο δυνατά σε σχέση με το ματς Κυπέλλου γιατί εκεί είχε και το σκορ υπέρ του, όμως τώρα είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει από το μηδέν είναι για τους τρεις βαθμούς και πιστεύω πως θα γίνει ένα δυνατό ματς”.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει νίκη στα τελευταία 15 ντέρμπι: “Σίγουρα δεν επιδρά θετικά αλλά μας δίνει ένα κίνητρο για να κερδίσουμε επιτέλους ένα ντέρμπι”.

Για την έξοδο στην Ευ​ρώπη: “Ολα τα παιχνίδια που απομένουν είναι κομβικά, αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς παιχνίδι ανά παιχνίδι. Μετά να έχουμε το μυαλό μας στους αντιπάλους μας και στα στραβοπατήματά τους για να πάρουμε εμείς την δεύτερη θέση”.

Πηγή. www.aek365.org