Αυτοκτόνησε μέλος της φρουράς του Ερντογάν

Ο 28χρονος με επιστολή του αποκαλύπτει ότι δεν άντεξε τον εκφοβισμό και την ταπείνωση

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένα από τους φρουρούς του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αφήνοντας πίσω του μια επιστολή στην οποία επιρρίπτει ευθύνες στους προϊσταμένους του.

Ο 28χρονος αστυνομικός, Μεχμέτ Αλί Μπουλούτ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 15 Μαρτίου δίπλα σε μια επιστολή που κατηγορούσε για τον θάνατό του τους ανωτέρους του C.B. και A.Ö. Επίσης, ζητούσε να μην παραβρεθεί κανείς υψηλόβαθμος αξιωματούχος στην κηδεία του, εγείροντας πλήθος υποψιών.

Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν το πρωί της Δευτέρας όταν ο 28χρονος δεν έδωσε σημεία ζωής και δεν απαντούσε στο τηλέφωνό του.

«Είστε οι καλύτεροι στην προσβολή, τον εκφοβισμό, την ταπείνωση και τις απολύσεις μελών του προσωπικού (ασφάλειας), καθώς και τη μεταχείρισή τους λες και είναι ψεύτες. Όλοι έχουν υπερηφάνεια, και η δική μου πληγώθηκε λόγω αυτών των λέξεων. Ναι, C.B. και A.Ö., Το κτίριο, η εγκατάσταση και οι πόρτες ανήκουν σε εσάς. Αντίθετα, εύχομαι να είχατε την ικανότητα να είστε καλοί στο προσωπικό. Δεν θέλω κανένας, εκτός από τον προϊστάμενό μου Μουσταφά Γιαβουζκανάτ, να έρθει στην κηδεία μου».