Ναύπακτος: Κόπηκε το ρεύμα στο Κέντρο Υγείας και καταστράφηκαν εκατοντάδες εμβόλια

52

Αναβλήθηκαν όλοι οι εμβολιασμοί που θα γίνονταν σήμερα και αύριο

Εκατοντάδες δόσεις εμβολίων καταστράφηκαν στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όταν προκλήθηκε το ψυγείο όπου φυλάσσονταν τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν όλοι οι σημερινοί και αυριανοί εμβολιασμοί που ήταν προγραμματισμένοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Tempo24 οι δόσεις των εμβολίων φυλάσσονταν σε ψυγείο του Κέντρου Υγείας, ωστόσο, λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε το μηχάνημα τέθηκε εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να αχρηστευτούν οι δόσεις που επρόκειτο να γίνουν σήμερα και αύριο σε όσους είχαν κλείσει το ραντεβού τους.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου και πολίτες της περιοχής που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό ότι αναβάλλονται οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου σήμερα και αύριο λόγω έλλειψης εμβολίων. Σάββατο βράδυ προς Κυριακή πρωί υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο Κεντρο Υγείας.

Η ΔΕΗ αποκατέστησε τη βλάβη αλλά το ψυγείο που συντηρούνταν τα εμβόλια δεν επανήλθε σε λειτουργία. Σήμερα και αύριο αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί. Ήταν προγραμματισμένα περί τα 120 ραντεβού».