Στο νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος

25

Ένιωσε μια μικρή αδιαθεσία

Στο νοσοκομείο King Edward VII εισήχθη ο Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Η εισαγωγή του Δούκα πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο, ύστερα από συμβουλή του γιατρού του, μετά από αδιαθεσία. Ο 99χρονος Δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες παρακολούθησης και ανάπαυσης», αναφέρει η επίσημη δήλωση του παλατιού.

Ο Πρίγκιπας Φίλιππος ένιωθε αδιαθεσία για μικρό χρονικό διάστημα και μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς βοήθεια, επισήμανε μια πηγή από τη βασιλική οικογένεια. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, συμπλήρωσε η πηγή.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κοροναϊού. Η βασίλισσα παραμένει στο Ουίνδσορ, είπε η ίδια πηγή.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επίσημα βασιλικά καθήκοντά του τον Αύγουστο του 2017, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και στα τέλη του 2019.