Μιτάι: Μπήκαμε αποφασισμένοι, είναι μια νίκη σημαντική

126

Τι είπε ο 17χρονος αριστερός μπακ-χαφ της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Παναιτωλικού

Στην αποφασιστικότητα που έδειξε η ΑΕΚ και στο γεγονός πως η ομάδα δεν άφησε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες, στάθηκε ο Μάριος Μιτάι με δηλώσεις του στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Μιτάι

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: 

“Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και δεν δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο να μας κουράσει. Βάλαμε ένα γκολ κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μας βοήθησε πολύ να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και συνεχίσαμε με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε δεύτερο γκολ, όμως χαιρόμαστε για τους τρεις βαθμούς”.

Για τη σημασία που έχει η νίκη για την ομάδα του: 

“Μετά από όχι τόσο καλά αποτελέσματα, αυτή η νίκη θεωρώ ότι είναι σημαντική για τη συνέχεια και με τη σωστή δουλειά και καθοδήγηση, πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε καλά μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Για το γεγονός ότι έμεινε απαραβίαστη η εστία της ΑΕΚ: 

“Μπήκαμε αποφασισμένοι, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες και είναι ο τρόπος που θα συνεχίσουμε να παίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την ευκαιρία που παίρνει και από τον Χιμένεθ: 

“Προσπαθώ στις προπονήσεις να είμαι όσο καλύτερος μπορώ, ώστε ο προπονητής να με εμπιστεύεται και να μην έχει αμφιβολία για το αν θα με χρησιμοποιήσει ή όχι. Εννοείται πως τον ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι ότι κάθε ευκαιρία που μου δίνει θα την εκμεταλλεύομαι όσο καλύτερα μπορώ”.