Πλεύρης: Σίγουρα θα υπάρχουν μέτρα για τα γήπεδα

Ο υπουργός Υγείας συμπεριέλαβε τα γήπεδα στους πυλώνες από τους οποίους θα καθοριστούν ποια θα είναι τα μέτρα που θα γίνουν γνωστά την αρχή του νέου έτους

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η λήψη μέτρων, για την είσοδο των θεατών στα γήπεδα.

Αυτό υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας στον Ant1 επισημαίνοντας και τους λόγους γι’ αυτό. Όπως ανέφερε παρά το γεγονός ότι σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας σε κλειστούς χώρους υπάρχουν τήρηση των μέτρων, όπως τα σινεμά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Θάνος Πλεύρης είπε το εξής: “Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά κα βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών”.

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας συμπεριέλαβε τα γήπεδα στους πυλώνες από τους οποίους θα καθοριστούν ποια θα είναι τα μέτρα που θα γίνουν γνωστά την αρχή του νέου έτους.