Επίσημο: Ο Κονέ νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ

Επέστρεψε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια ο Παναγιώτης Κονέ, αναλαμβάνοντας Τεχνικός Διευθυντής, με αυξημένες αρμοδιότητες  στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα Σπάτα

Η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ΑΕΚ είναι οριστική. Και πλέον, επίσημη! Με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να ανακοινώνει την πρόσληψη του στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά το διαζύγιο με τον Ίλια Ίβιτς. Ο Παναγιώτης Κονέ επιστρέφει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια έχοντας τον ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή, αλλά όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στα Σπάτα. Ο Κονέ υπενθυμίζουμε πως είχε συνάντηση νωρίτερα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά την παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι και οι δύο άνδρες ανάλυσαν το πλάνο συνεργασίας. Μάλιστα ο Κονέ ήδη έχει παρουσιάσει ολοκληρωμένη ατζέντα στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και συνολικά στη διοίκηση για την πλήρη αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της λειτουργίας στα Σπάτα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.