Κετσετζόγλου: Ετοιμη συμφωνία με Χιμένεθ, ποιες άλλες περιπτώσεις κοιτάζει η ΑΕΚ

32

Άμεσες οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή – Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη η Ένωση θα έχει νέο τεχνικό – Διαβάστε τι είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM το απόγευμα της Τρίτης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο Ανδαλουσιανός είναι το φαβορί για ν’ αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, το ένα τηλεφώνημα που αρκούσε έγινε από την «Ένωση» στην πλευρά του τεχνικού με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2018.

Επιτεύχθηκε λοιπόν συμφωνία για 1,5 χρόνο (αφού δεν τέθηκε ποτέ από τους «κιτρινόμαυρους» θέμα για εξάμηνη συνεργασία), η οποία συμπεριλαμβάνει και τον βοηθό, Χεσούς Καλντερόν και τον γυμναστή, Σεμπάστιαν Μπασκόν.

Πάντως το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά, αφού η ΑΕΚ κοιτάζει ακόμα 2-3 περιπτώσεις ελεύθερων προπονητών από το εξωτερικό, ενώ από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ο Γιοβάνοβιτς έχει ακόμα κάποιες πιθανότητες, σε αντίθεση με του Πογιέτ που δείχνει να έχει υποχωρήσει.

Όπως και να ‘χει, η επιστροφή του Χιμένεθ δείχνει αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο ενδεχόμενο, με τον Ανδαλουσιανό (αν υλοποιηθεί η συμφωνία των δυο πλευρών) να κάθεται για τέταρτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο.