Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν

29

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις με τα καταστήματα να παραμένουν ανοικτά την ερχόμενη Κυριακή 1η Νοεμβρίου. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 14 του μήνα.

Ξεκινώντας οι ενδιάμεσες εκπτώσεις οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα στοιχεία που έγιναν γνωστά σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων ήταν άκρως απογοητευτικά.

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ, οκτώ στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (81%) πραγματοποίησαν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής εκπτωτικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου αναμένεται φέτος και η Black Friday, μια μέρα κατά την οποία το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει δελεαστικές προσφορές τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα.