Ατύχημα για τον Κιμ Γιόνγκ Ουν: Το όχημά του έπεσε σε χαντάκι με λάσπες

Κολλημένος… στη λάσπη βρέθηκε ο Κιμ Γιόνγκ Ουν κατά την επίσκεψή του σε χωριό της Βόρειας Κορέας που είχε πληγεί από τις πλημμύρες. Για την ακρίβεια όχι ο ίδιος αλλά το πολυτελές SUV που τον μετέφερε, το οποίο ακινητοποιήθηκε όταν έπεσε μέσα σε χαντάκι με λάσπες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Rodong Sinmun», το πολυτελές SUV του Ουν – θεωρείται πως είναι ένα Lexus LX 570 – έπεσε σε μια βαθιά λακκούβα κατά την επίσκεψή του στις αρχές Αυγούστου σε χωριό της επαρχίας Χουανγκάε. «Το εκτός δρόμου όχημα, που έτρεχε ανάμεσα σε χαντάκια και λακκούβες που δημιουργήθηκαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις, γλίστρησε σ’ έναν ορυζώνα στην άκρη του δρόμου», ανέφερε το έντυπο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος της Κορέας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αγρότες και αξιωματικοί της κομητείας Ούνπα έσπρωξαν το SUV του Κιμ που είχε κολλήσει στις λάσπες κι εκείνος τους ευχαρίστησε, λέγοντας πως «αντί να έλθω εδώ να βοηθήσω τους ανθρώπους, σας είμαι εγώ υπόχρεος επειδή το αυτοκίνητό μου έπεσε στη λάσπη».