Έβαλαν για 20 ώρες έναν άντρα στην κατάψυξη αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν ζωντανός!

Ο άντρας κατάφερε να επιβιώσει παρά το ψύχος

Ένας 74χρονος άντρας τοποθετήθηκε σε έναν καταψύκτη από τον αδερφό του, αφού η οικογένειά του υπέθεσε ότι είχε πεθάνει, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται.

Συγκεκριμένα, ο Balasubramanian Kumar ήταν σοβαρά άρρωστος και ένα βράδυ που κοιμόταν η οικογένειά του παρατήρησε ότι είχε σταματήσει να κινείται. Υποθέτοντας ότι είχε πεθάνει, η οικογένεια ζήτησε να της παραδοθεί ένα κουτί κατάψυξης, ώστε να μπορούν να κρατήσουν το σώμα μέχρι να εκτελεστούν οι απαραίτητες τελετές, οι οποίες στην Ινδία συμπεριλαμβάνουν την διατήρηση και μεταφορά του σώματος κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, όταν ένας υπάλληλος της εταιρείας ψυγείων ήρθε να το πάρει την επόμενη μέρα, παρατήρησε ότι ο άνδρας έδειχνε σημάδια κίνησης. Η οικογένεια κλήθηκε και όταν έλεγξαν, συνειδητοποίησαν ότι ο Kumar εξακολουθούσε να αναπνέει, οπότε ζήτησαν βοήθεια. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο άνδρας κρατήθηκε στον καταψύκτη για περίπου 20 ώρες.

Ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας ανέφερε ότι κλήθηκαν στο σπίτι την Τρίτη 13 Οκτωβρίου από την εταιρεία ψυγείων και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα εναντίον των μελών της οικογένειας που κήρυξαν τον Kumar νεκρό μόνοι τους χωρίς τον κατάλληλο ιατρικό έλεγχο.

Η οικογένεια αντιμετωπίζει κατηγορίες αμέλειας, συμπεριφοράς που θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και πράξη που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων , σύμφωνα με τον Ινδικό Ποινικό Κώδικα.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην ινδική τηλεόραση φαίνεται η στιγμή που ανακαλύπτουν ότι ο Kumar να κινείται μέσα στο κουτί της κατάψυξης.

Στο βίντεο, ακούγεται ένας άντρας να λέει ότι ο αδελφός του είναι νεκρός, ακόμη και όταν ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα του λέει ότι το χέρι του κ. Kumar κουνιέται μέσα στο κουτί.

«Τα χέρια του τρέμουν, πώς;» ρωτάει το άτομο πίσω από την κάμερα. «Ω, τρέμει», λέει ο αδελφός.

«Πώς γίνεται αυτό αν είναι νεκρός;» ρωτάει ο εργαζόμενος στην εταιρεία ψυγείων, για να λάβει την απάντηση: «Η ψυχή του δεν τον έχει αφήσει ακόμα».

Το κανάλι ανέφερε ότι ο Kumar βγήκε αμέσως από τον καταψύκτη και μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο της πόλης του Σάλεμ, όπου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπεία, σύμφωνα με τον Independent.