Μπαίνει κανονικά την άλλη εβδομάδα ο Γαλανόπουλος!

24

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Γαλανό που έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα με σκληρή δουλειά, νιώθει δυνατός και μετρά μέρες για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς

Μετά από πολλά εμπόδια, κακοτυχίες και αναποδιές που ξεπεράστηκαν με σκληρή δουλειά ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έχει ξεπεράσει 100% το πρόβλημα, νιώθει δυνατός και μετρά μέρες για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Για την ακρίβεια, αν όλα πάνε καλά και χτυπάμε ξύλο εδώ, ο Γαλανό μπαίνει με την υπόλοιπη ομάδα την άλλη εβδομάδα. Αυτονόητα ο Κώστας συμπεριλαμβάνεται αυτόματα στην ευρωπαϊκή λίστα καθώς ως γηγενής ποδοσφαιριστής δεν χρεώνεται ούτε στην α’ λίστα ούτε στην β’ και είναι ούτως ή άλλως μέσα χωρίς να πιάνει κάποια θέση.

Ο Γαλανόπουλος, από τη στιγμή που επιστρέψει στο φουλ πρόγραμμα θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού δίνοντας του ακόμα μια σημαντική λύση στον άξονα αλλά βεβαίως θα είναι στο χέρι του Καρέρα να δει πότε ο παίκτης θα είναι απόλυτα έτοιμος και από άποψη ρυθμού για να χρησιμοποιηθεί. Το ευχάριστο εδώ είναι ότι ο Γαλανόπουλος μετά από όσα πέρασε, τόσες αναποδιές και κακοτυχίες, επιστρέφει πιο δυνατός από πριν! Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής που υποβλήθηκε σε μια δύσκολη επέμβαση στον αστράγαλο έχασε πολύτιμο έδαφος όσον αφορά την ταχύτητα της αποθεραπείας του καθώς έπεσε πάνω στην καραντίνα του κοροναϊού.

Δεν είχε δηλαδή ούτε τα απαραίτητα εργαλεία, ούτε τους απαραίτητους χώρους και χρόνους να προπονηθεί όπως έπρεπε για να επανέλθει νωρίτερα. Και όχι μόνον αυτό, αλλά τη στιγμή που πριν από αρκετές εβδομάδες που ήταν έτοιμος να επιστρέψει, του έκατσε ένας νέος μικροτραυματισμός και μια ενόχληση που τον έφερε ακόμα πιο πίσω και εκεί αποφασίστηκε η αλλαγή πλάνου και η επιστροφή του όταν νιώσει και ο ίδιος απόλυτα καλά. Ο Γαλανόπουλος δούλεψε σκληρά και εντατικά όλο αυτό το διάστημα μαζί με το αρμόδιο τιμ και πλέον αυτό που λέγεται είναι πως νιώθει πιο δυνατός από πριν.