Η συγκλονιστική στιγμή που βρισκουν στη θάλασσα γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν δύο χρόνια (VIDEO)

Η γυναίκα ήταν ζωντανή, αλλά σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση

Μια γυναίκα που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Μπογκοτά της Κολομβίας πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα ανοιχτά των ακτών της χώρας προς τον Ατλαντικό Ωκεανό!

Η 46χρονη Αντζέλικα Γκαϊτάν εντοπίστηκε ζωντανή το πρωί του Σαββάτου από τον ψαρά Ρολάντο Βισμπάλ. Μάλιστα, η στιγμή της διάσωσής της καταγράφηκε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Ο Βισμπάλ φαίνεται να ανασύρει την Γκαϊτάν από το νερό ρωτώντας την το όνομά της, ενώ αυτή ξεσπά σε κλάματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με υποθερμία και σε κατάσταση νευρικής κρίσης, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν την συνεφέρουν. Σύμφωνα με τους ίδιους η γυναίκα βρισκόταν για λίγες ώρες στο νερό.

Όταν έγινε γνωστή η ταυτότητά της, οι αρχές ανακάλυψαν ότι η Γκαϊτάν έλειπε από το σπίτι της για δύο ολόκληρα χρόνια χωρίς κανείς να ξέρει πού βρίσκεται.

Όπως κατάφερε να πει η ίδια στη συνέχεια, είχε φύγει από το σπίτι της καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση. Για αρκετό καιρό ζούσε στους δρόμους μέχρι που κατέληξε σε ένα καταφύγιο. Ωστόσο, ύστερα από επτά μήνες φέρεται να την έδιωξαν από εκεί με αποτέλεσμα η ίδια να βρεθεί σε απόγνωση. Δανείστηκε χρήματα για να βγάλει ένα εισιτήριο λεωφορείου που θα την οδηγούσε στις ακτές και εκεί αποφάσισε να πηδήξει στη θάλασσα ώστε να βάλει τέλος στη ζωή της.  Τότε, μετά από αρκετές ώρες στο νερό την εντόπισε ο Βισμπάλ.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι μια εξειδικευμένη ομάδα θα φροντίσει τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία της Γκαϊτάν, ενώ η αστυνομία θα προσπαθήσει να διασταυρώσει και από την πλευρά της την ιστορία της γυναίκας.