Νέες ηχογραφήσεις από την αδερφή του Ντόναλντ Τραμπ με επιθέσεις κατά Ιβάνκα και Έρικ

«Η Ιβάνκα είναι ένας μικρός Ντόναλντ, ενώ ο Έρικ είναι ηλίθιος»!

Ένα δεύτερο μέρος των ηχογραφήσεων με την θεία της και αδερφή του Ντόναλντ Τραμπ, Μαριάν Τραμπ Μπάρι, έδωσε στη δημοσιότητα η ανιψιά τους, Μέρι.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Μαριάν μπήκαν τα παιδιά του προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα και Έρικ. Συγκεκριμένα, η πρώην δικαστής ακούγεται να κατακρίνει την Ιβάνκα Τραμπ για μια ανάρτησή της στο Instagram το 2018 της ίδιας και του νεότερου γιου της τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η τακτική διαχωρισμού των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους, όταν έμπαιναν στα σύνορα των ΗΠΑ.

«Αυτή η αναθεματισμένη Ιβάνκα βάζει αυτή τη φωτογραφία της «Παναγίας και του παιδιού» στο Instagram όταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας ήταν ότι τα παιδιά διαχωρίζονται από τις οικογένειές τους», ακούγεται να λέει η Μπάρι.

Τότε μάλιστα η κωμικός Σαμάνθα Μπι είχε αναγκαστεί να ζητήσει συγγνώμη από την Ιβάνκα Τραμπ επειδή την είχε αποκαλέσει «αποτυχημένο μ@νι». Ωστόσο, η θεία Μαριάν λέει ότι δεν της έριξε άδικο για τον χαρακτηρισμό της!

«Δεν είχαν ξανακούσει την Σαμάνθα Μπι πριν. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω για όσα είπε», αναφέρει η Μπάρι.

Λίγο αργότερα, η Μαριάν Τραμπ Μάρι σχολιάζει παράλληλα και το άλλο παιδί του Τραμπ, τον Έρικ.

«Την ίδια στιγμή ο Έρικ γίνεται ηλίθιος δημόσια. Της Ιβάνκα δεν της καίγεται καρφί. Μόνο ο εαυτός της», τονίζει και συμφωνεί με την ανιψιά της λέγοντας ότι «Ναι είναι ένας μικρός Ντόναλντ».

«Είναι ένας μικρός Ντόναλντ, αλλά αυτός είναι μαγεμένος με αυτή», συνεχίζει. «Πάντα ήταν. Πάντα ήταν η αγαπημένη του», λέει ο Μπάρι.

Πριν λίγες μέρες η Μέρι Τραμπ, η οποία κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το βιβλίο της «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man» στο οποίο κατακεραυνώνει τον Ντόναλντ Τραμπ και την οικογένειά της, είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα πρώτο μέρος από τις ηχογραφήσεις. Εκεί, η Μαριάν Τραμπ Μπάρι υποστήριζε ότι ο αδερφός της δεν έχει καμία ηθική αρχή και είναι ψεύτης, ενώ υποστήριξε ότι είχε βάλει κάποιον άλλον για να δώσει τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιό του.