ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΑ

τηλ:6974993974      email: classicvehicleclubarta@gmail.com

ΑΡΤΑ 21/08/2020                                                                                                                                             Αρ. Πρωτ 20/2020

 

Δελτίο Τύπου

Μετά και τις τελευταίες ανακοινώσεις για την αρνητική εξέλιξη της πανδημίαςστην χώρα μας, το ΔΣ της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Άρτας, με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε ομόφωνα να αναβάλει για την νέα χρονιά,  την διοργάνωση της 4ης έκθεσης κλασικών οχημάτων που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου 2020 στο χώρο του Κάστρου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αρταίων, το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, την ΟΕΒΕ Άρτας για την υποστήριξή τους στην οργάνωση της έκθεσης καθώς επίσης και τους επιχειρηματίες της περιοχής μας που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία στήριξαν με την χορηγία τους το εγχείρημα της λέσχης μας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας για την παραχώρηση του αρχαιολογικού χώρου του Μεσαιωνικού Κάστρου της Άρτας και τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της λέσχης μας και τους φίλους της λέσχης μας από όλη την Ελλάδα για την συγκινητική εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην φετινή έκθεση.

Δίνουμε υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πραγματοποίηση της έκθεσης του 2021 και παράλληλα να προετοιμάζουμε δράσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΤΡΙΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                               ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ