Μένει και τον Ιούλιο ο Αραούχο, πάει για νέα συμφωνία με τη Λας Πάλμας η ΑΕΚ

121

Η Ένωση θα στείλει τις 200.000 ευρώ στους Ισπανούς για να κρατήσει τον παίκτη και τον Ιούλιο και θα επιδιώξει νέα συμφωνία μαζί τους για να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Αργεντινό

Προχωράει η ΑΕΚ το θέμα του Σέρχιο Αραούχο και για να τον κρατήσει τον Ιούλιο, αλλά και γενικά…  Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ΑΕΚ θα στείλει στη Λας Πάλμας τις 200.000 ευρώ που απαιτούνται και είχαν να κάνουν με «πέναλτι» που καλείται να πληρώσει η Ένωση, επειδή πέρασε η χρονική διάρκεια που έπρεπε να καταβάλει την οψιόν αγοράς. Καταβάλλοντας αυτές τις 200.000 ευρώ η ΑΕΚ κρατάει τον Σέρχιο και τον Ιούλιο στην ομάδα, όπως έχει δεσμευτεί δημόσια, αλλά και στην αλληλογραφία μεταξύ των δυο ομάδων ο πρόεδρος της Λας Πάλμας.

Από εκεί πέρα γίνονται προσπάθειες να μείνει ο Αραούχο στο Δικέφαλο και τη νέα σεζόν. Προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να καταφέρει να τον κρατήσει άλλη μία χρονιά δανεικό. Ωστόσο, υπάρχει διάθεση απ΄ τη διοίκηση να παλέψει ώστε να βρεθεί και κάποια άλλη συμφωνία με τη Λας Πάλμας, που θα είναι ικανή να κρατήσει τον παίκτη στην Αθήνα. Εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των ομάδων, είτε με νέο δανεισμό του Αραούχο, είτε με αγορά του παίκτη απ’ την ΑΕΚ οι 200.000 ευρώ που θα δώσει τώρα η Ένωση ως «πέναλτι» θα αφαιρεθούν από τη νέα συμφωνία.