ΗΠΑ: Δεν μπορεί να περπατήσει ο 75χρονος, τον οποίο έσπρωξαν αστυνομικοί

169

Πρόβλημα με την κίνησή του αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα ο 75χρονος Μάρτιν Γκουζίνο, τον οποίο είχαν σπρώξει και ρίξει αστυνομικοί στο Μπάφαλο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τον Τζορτζ Φλόιντ.

Οι δικηγόροι του Γκουτζίνο υποστηρίζουν πως ο άτυχος 75χρονος εξακολουθεί να υποφέρει από κρανιό εγκεφαλικές κακώσεις, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμα να περπατήσει.

Σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου 2 εβδομάδες, είχαν καταγραφεί δυο αστυνομικοί να σπρώχνουν τον Γκουτζίνο με συνέπεια αυτός να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει το κεφάλι του και να μείνει αναίσθητος.

«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτή την ώρα, είναι πως έχει υποστεί κρανιό εγκεφαλική κάκωση. Δεν έχει καταφέρει να σηκωθεί από το κρεβάτι και να περπατήσει μέχρι σήμερα, ενώ είχαμε μια σύντομη συνομιλία. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη για το ενδιαφέρον που έχει συγκεντρώσει, όμως θεωρεί πως ο κόσμος πρέπει να ανησυχήσει για άλλα πράγματα» τόνισε η δικηγόρος του στο CNN.

Παρόλα αυτά, την προηγούμενη εβδομάδα ο Ντόναλντ Τραμπ είχε προκαλέσει οργή ότα σε ένα tweet του είχε υποστηρίξει πως ο 75χρονος θα μπορούσε να είναι… ANTIFA προβοκάτορας!