Στην Αθήνα ο Ενομπακάρε! ΦΩΤΟ)

143

Έφτασε πριν από λίγο με πτήση μέσω Παρισίου, ερνάει τη διαδικασία που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο

Μόλις πριν από λίγοα λεπτά ο Ενομπακαρε έφτασε στην Αθήνα με πτήση μέσω Γαλλίας. Στο αεροδρόμιο ηταν και ο μάνατζερ του που βρισκόταν ήδη στην Ελλάδα εδώ και μέρες για άλλες του υποθέσεις. Περνάει τη διαδικασία που προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο και στη συνέχεια θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Ο 22χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός ήρθε για να μείνει στην Ένωση, ωστόσο λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό, οι ανακοινώσεις ίσως καθυστερήσουν κάποιες ημέρες (εξάλλου δεν υπάρχει και βιασύνη). Ο παίκτης είχε κάνει κανονικά εξετάσεις για τον ιό, όπως προβλέπεται, στο Λονδίνο. Τελικά κατάφερε να ταξιδέψει στην Αθήνα, όμως βάσει πρωτοκόλλου έκανε ήδη εξετάσεις και στο «Ελ. Βενιζέλος». Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα κι αυτών των εξετάσεων όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να μετακινείται ελεύθερα στην πόλη κι άρα ούτε να πάει για ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ΑΕΚ ή στα γραφεία της ΠΑΕ. Μέχρι ωστόσο να βγουν τα αποτελέσματα για κοροναϊό, μπορούν να γίνουν οι τελικές συζητήσεις της Ένωσης με την πλευρά του παίκτη και του μάνατζέρ του στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει, προκειμένου να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή.Ο μάνατζερ του άλλωστε έχει κάνει όλη την διαδικασία και μπορεί να κινείται ελεύθερα.

Εφόσον, πάνε όλα καλά ο Ενομπακάρε αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ από 1η Αυγούστου του 2020. Η λογική λοιπόν λέει πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Αθήνα το επόμενο διάστημα και είναι πολύ πιθανό να ενσωματωθεί από τώρα στις προπονήσεις της ομάδας στα Σπάτα, χωρίς φυσικά να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κάποια στιγμή, πιθανότατα όταν χαλαρώσουν κάπως τα μέτρα, θα πρέπει να γυρίσει στην Αγγλία για να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση και φυσικά για την μίνι καλοκαιρινή προετοιμασία του Αυγούστου. Ολες αυτές οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν το επόμενο διάστημα. Αυτό που προέχει τώρα είναι να βγουν «καθαρές» και οι εν Ελλάδι εξετάσεις του ποδοσφαιριστή για κοροναϊό και να υπογράψει με την ΑΕΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά με τον καιρό.