Επιτυχημένη η επέμβαση στον Μπότο, σε ένα μήνα επιστρέφει

 

Όλα πήγαν καλά για τον νεαρό χαφ της ΑΕΚ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης – Φοίβος Μπότος. Την επέμβαση στο αριστερό γόνατο του νεαρού χαφ της ΑΕΚ έκανε ο Παντελής Νικολάου, ενώ δίπλα του ήταν και ο γιατρός της ομάδας, Χάρης Λάλος. Η ΑΕΚ είναι δίπλα στον Μπότο, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα κανονικά στις προπονήσεις. Δεν πάει δηλαδή η επιστροφή του για τη νέα χρονιά. Κρίθηκε σκόπιμο να κάνει τώρα αυτόν τον καθαρισμό στο γόνατό του για να μην έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε σχετικά:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν από λίγο, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης – Φοίβος Μπότος, από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου για καθαρισμό ασβεστοποίησης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.
Τον νεαρό διεθνή μέσο της ΑΕΚ συνοδεύουν οι ευχές όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες.