Ντε Νίρο: Εξαιτίας του ηλίθιου (Τραμπ), την πληρώνουμε τώρα εμείς στην πανδημία (VIDEO)

Ο ηθοποιός επιτέθηκε για ακόμα μια φορά κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εμφανίστηκε στο «Late Show» με τον Στίβεν Κόλμπερτ και μίλησε για το πώς περνάει τον καιρό της καραντίνας. «Διαβάζω πολλά σενάρια, κάνω λίγη δουλειά και προσπαθώ να παραμείνω ζωντανός» τόνισε. Ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός εξέφρασε την εκτίμησή του για τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, ωστόσο δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί, για άλλη μια φορά, στον Ντόναλντ Τραμπ για τους χειρισμούς στην κρίση του κοροναϊού.

Ειδικότερα, ο Ντε Νίρο δήλωσε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης σε μια μελλοντική ταινία για την πανδημία του κορονοϊού και τον επαίνεσε για τη δράση του: «Κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας πρόεδρος. […] Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν, αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι. Κάνει εξαιρετική δουλειά» είπε.

Στη συνέχεια έστρεψε τα βέλη του στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο δεν κρύβει την αντιπάθειά του, χαρακτηρίζοντάς τον κι αυτή τη φορά ως «ο ηλίθιος»: «Θα είχαμε επιβιώσει πολύ καλύτερα σε αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε γι’ αυτό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές, αλλά όχι όπως τώρα» δήλωσε ο Ντε Νίρο.

Περιέγραψε την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στον κοροναϊό ως «απαίσια», ο Ντε Νίρο σημείωσε: «Όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί. Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια. Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός, λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σέξπιρ. Κανείς δεν έχει το θάρρος να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα. Τι αξίζει για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους για να κάνουν συμφωνία με τον διάβολο ώστε να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό», πρόσθεσε.