Σκοτωμός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην τηλεδιάσκεψη!

45

Δημόσιο ξεκατίνιασμα την ώρα που αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο – «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κυνηγούσε διαιτητή με πιστόλι, ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε για πολυϊδιοκτησία και αυτοί είναι οι λεκέδες του», τόνισε ο Μαρινάκης, «Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα », απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης για τον ΠΑΟΚ

Οι… αποστάσεις δεν εμπόδισαν τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να τσακωθούν σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε προγραμματιστεί με κεντρικό ζήτημα την επανέναρξη του πρωταθλήματος και πώς μπορεί να γίνει αυτή. Και τη στιγμή που αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο είχαμε ένα άθλιο ξεκατίνιασμα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε φουλ επίθεση κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη κατηγορώντας τον πως είναι… λεκές για το ποδόσφαιρο και αποκαλώντας τον Ρώσο.

«Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Ο Σαββίδης και ό,τι έχει κάνει είναι λεκές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης του δεν πρέπει να ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό γιατί μόνος πρεσβευτής του είναι ο Ολυμπιακός», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόσθεσε: «Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν».

Όταν του επισημάνθηκε από τον πρόεδρο της λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, ότι ο Ιβάν Σαββίδης απουσιάζει, η απάντηση που έλαβε ήταν: «Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Μόνο μέσω τηλεφώνου και Skype. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση. «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα», τόνισε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και τη συνέχειά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις 5-6 Μαΐου χωρίς χρήση εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων και αποδυτηρίων. Εμείς θα συναινέσουμε σε αποφάσεις που θα βοηθήσουν άλλες ομάδες έστω κ αν χάσει χρήματα ο Ολυμπιακός λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι διάλογοι όπως δημοσιεύτηκαν στο dikisports.blogspot:

Β.Μαρινάκης: “Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό”.

Μ.Λυσάνδρου: “Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ.Σαββιδης…”

Β.Μαρινάκης: “Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Σκάι (!) είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ.Γκαγκατσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά”.

Μ.Γκαγκάτσης: “Διακρίνω έναν εκνευρισμό στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Προφανώς προέρχεται από την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Επιστρέφω αυτούσιους τους χαρακτηρισμούς. Ειδικά για τον ρατσιστικό χαρακτηρισμό για τον κ.Σαββίδη. Ο κ.Σαββιδης έχει μόλις τις προάλλες κάνει την επένδυση στο Πόρτο Καρράς άνω των 200 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός έχει λεκέδες και το ξέρει όλη η Ελλαδα”.

Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: “Δεν έχω κανέναν εκνευρισμό. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κυνηγούσε διαιτητή με πιστόλι, ο ΠΑΟΚ καταδικάστηκε για πολυϊδιοκτησία και αυτοί είναι οι λεκέδες του”.

Μ.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: “Λεκέδες είναι τα στημένα παιχνίδια και τα πακιστανικά τηλεφωνα”

Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: “Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει μέχρι το τελευταίο ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Στον ΠΑΟΚ χαρίστηκαν χρέη”

Μ.ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: “Δεν χαρίστηκε ούτε ευρώ. Πλήρωσε 11 εκατ. ευρώ ο κ.Σαββίδης. Εσείς δεν έχετε πληρώσει στην υπόθεση της Τράπεζας Κρήτης.

Β.ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: “Κάνετε λάθος. Τα πληρώσαμε όλα. Την Τράπεζα Κρήτης ακόμη την πληρώνω”.