Γιαννακοπούλου κατά Γεννηματά στο ΚΙΝΑΛ

Μείζον θέμα δημιουργείται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ με την επιστολή που απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά, η βουλευτής Δυτικού Τομέα Νάντια Γιαννακοπούλου, ζητώντας, μεταξύ άλλων, εξηγήσεις για τη “συμπόρευση” με τον ΣΥΡΙΖΑ.

¨Η όλη συζήτηση αυτή δημιουργεί θολούρα, ασάφεια και απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους μας και εμείς οφείλουμε να δώσουμε σαφείς, ολοκληρωμένες, ειλικρινείς απαντήσεις” τονίζει σχετικά στην επιστολή της η Νάντια Γιαννακοπούλου, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει συζητήσει το θέμα και με δυο τουλάχιστον ακόμα βουλευτές, αλλά και με δελφίνο του κόμματος.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, που έως τις εκλογές είχε άριστες σχέσεις με την πρόεδρο του κόμματος, αφήνει, μάλιστα, σαφείς αιχμές για την πολιτική της Χαριλάου Τρικούπη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ: “Ένα σοβαρό πρόβλημα για το οποίο πρέπει επίσης να συζητήσουμε είναι όλη αυτή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η φημολογία για «μορατόριουμ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συναντήσεις που γίνονται και τις προοπτικές δήθεν συγκλίσεων στην Βουλή, και όχι μόνο, που δεν στηρίζεται σε καμία απόφαση συλλογικού οργάνου του Κινήματος, ούτε αποφάσεων Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ή του Κινήματος Αλλαγής. Η όλη αυτή συζήτηση δημιουργεί θολούρα, ασάφεια και απογοήτευση ανάμεσα στους φίλους μας και εμείς οφείλουμε να δώσουμε σαφείς, ολοκληρωμένες, ειλικρινείς απαντήσεις”, τονίζει χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ζητάει τρεις συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για το ασφαλιστικό, το μεταναστευτικό-προσφυγικό και τα ελληνοτουρκικά, εκφράζοντας τη διαφωνία της με πλευρές της αντιπολιτευτικής πολιτικής του ΚΙΝΑΛ, όπως πχ η καταψήφιση της τροπολογίας για τις ΜΚΟ.