Μπλάνκο: Εύχομαι στον Αραούχο να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ

102

Ο αγαπημένος Ζορό βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και μίλησε στη NOVA στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Είναι τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου αυτά στην ΑΕΚ, σημείωσε ο Ίσμαελ!

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο επέστρεψε στον… τόπο που λατρεύτηκε και αποθεώθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο αγαπημένος Ζορό, βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και μίλησε στη NOVA στο πλαίσιο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τον Αραούχο είπε: Το θέμα είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ. Δεν ξέρω αν μοιάζουμε αλλά το ζήτημα είναι η ΑΕΚ. Εύχομαι στον Σέρχιο τα καλύτερα, να κατακτήσει τίτλους με την ΑΕΚ.

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ και την λατρεία του κόσμου: Είναι τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Η ΑΕΚ μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω στην Ευρώπη. Η ομάδα αυτή μου έδωσε την ευκαιρία και προόδευσα. Για την σχέση μου με την ΑΕΚ μιλά το πως με προσεγγίζει ο κόσμος.

Για το αν κρατά επαφές: Έχω πολύ καλούς φίλους από εδώ. Όπως τον Αντώνη Ρίκκα. Μιλάμε με αρκετά παιδιά. Έχω επαφή και έχουμε ωραίες στιγμές και αναμνήσεις.

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στην ΑΕΚ στο μέλλον από κάποιο πόστο; Δεν μπορώ να γνωρίζω το μέλλον. Όλα είναι πιθανά. Εγώ τώρα είμαι στο Αιγάλεω και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου.

Για την αγάπη του κόσμου: Ένιωσα πολύ όμορφα. Υπάρχει αγάπη του κόσμου προς εμένα. Όμως και από εμένα αγάπη για τον κόσμο της ΑΕΚ.

Για τις επιτυχίες του με την ΑΕΚ: Εγώ ήθελα να προσφέρω και άλλα πράγματα. Είχαμε πάρει το Κύπελλο αλλά ήθελα να πάρουμε και το πρωτάθλημα.