Ινδία: Αλκοολική μαϊμού με στερητικό σύνδρομο σκότωσε έναν άνθρωπο και τραυμάτισε άλλους 250!

Η μαϊμού πλέον θα εκτίσει ποινή ισόβιας φυλάκισης!

Σε ισόβια φυλάκιση καταδικάστηκε μια… μαϊμού, η οποία προκάλεσε τον θάνατο ενός άνδρα και τον τραυματισμό 250 ανθρώπων στην Ινδία. Η μαϊμού ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και όταν συνειδητοποίησε ότι το αλκοόλ τελείωσε βγήκε στον δρόμο σε έξαλλη κατάσταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, το ζώο στο παρελθόν ανήκε σε έναν μυστικιστή που έδινε στην μαϊμού αλκοόλ στο σπίτι του στην Μιρζαπούρ της Ινδίας. Το εγκαταλελειμμένο ζώο, μετά τον θάνατό του άντρα, σταμάτησε να βρίσκει αλκοολούχα ποτά και το σύνδρομο στέρησης το οδήγησε στον δρόμο.

Η μαϊμού είναι αρσενική και το όνομά της είναι Καλούα. Τα θύματα της επίθεσης της ήταν κυρίως γυναίκες και μικρά κορίτσια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολλά παιδιά πρέπει να υποβληθούν σε πλαστική επέμβαση εξαιτίας των σημαδιών που τους έχουν προκαλέσει τα δόντια του.

Πλέον, ο Καλούα έχει πιαστεί και κρατείται σε απομόνωση.

Ειδικοί ζωολόγοι ανέφεραν πως ακόμα ένας λόγος για την πιθανή επιθετική συμπεριφορά του ήταν το γεγονός πως ο πρώην ιδιοκτήτης του πρέπει να τον τάιζε μόνο κρέας.

Το γεγονός επιβεβαιώνουν και οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου που κάποτε φιλοξενούνταν. Όπως οι ίδιοι είπαν, το ζώο αρνούνταν συστηματικά να φάει λαχανικά.

Ο Καλούα κατηγορείται πλέον για απαγωγή, δολοφονία και ληστεία και θα πρέπει να μείνει φυλακισμένος για πάντα σε ένα κλουβί.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του ζωολογικού πάρκου, ο Καλούα έδειξε την ίδια συμπεριφορά και εναντίον των γυναικών του κήπου και των μαϊμούδων που βρίσκονταν στο ίδιο κλουβί.