Παουλίνιο: Σημαντικό ότι κερδίσαμε, ο Καρέρα είναι συνέχεια κοντά μας και μας ζητά να είμαστε ζωντανοί μέσα στο γήπεδο

 

Όλα όσα είπε ο Πορτογάλος δεξιός μπακ-χαφ μετά την επικράτηση επί του Αστέρα

Στους τρεις βαθμούς, που κατέκτησε σήμερα η ομάδα στάθηκε κυρίως ο Παουλίνιο με δηλώσεις του στη NOVA, ενώ αναγέρθηκε και σε όσα ζητά από τους παίκτες ο Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά ο Παουλίνιο μίλησε:

Για την εικόνα του αγώνα και το φινάλε με την επέμβαση του Τσιντώτα: “Μπήκαμε καλά στο ματς, προηγηθήκαμε γρήγορα, είχαμε τον έλεγχο. Σκοράραμε και στο β’ μέρος, είμαστε ήρεμοι και προσπαθήσαμε να έχουμε έναaggressive παιχνίδι. Από το πουθενά δεχτήκαμε ένα γκολ και ίσως είχαμε πανικό για μια στιγμή. Όμως και οι μεγάλες ομάδες υποφέρουν, το σημαντικό σήμερα είναι οι τρεις βαθμοί”.

Για την συνεργασία στο δεύτερο γκολ:Δουλεύουμε κάποια πράγματα. Σήμερα βγήκαν. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και οι τρεις βαθμοί της νίκης”.

Για το τι θέλει να περάσει στην ΑΕΚ ο Καρέρα: “Είναι ένας προπονητής που θέλει να είναι κοντά στους παίκτες, να μας εξηγεί αυτά που θέλει, αυτά που μας ζητά είναι να είμαστε ζωντανοί μέσα στο γήπεδο, να μην τον αφήνουμε να δημιουργεί φάσεις, σήμερα τα καταφέραμε ως ένα σημείο, έτσι δεν αφήνεις τον αντίπαλο να μπορέσει να κάνει το παιχνίδι του. Είναι ένας προπονητής που μας ζητά αυτά τα πράγματα, εμείς προσπαθούμε να του τα ανταποδώσουμε γιατί έχουμε και ένα σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο”.