Η ιεραπόστολος των Μορμόνων που έγινε πορνοστάρ!

406

Από την Εκκλησία στην βιομηχανία των ροζ ταινιών

Λίγα χρόνια πριν ήταν ένα ντροπαλό κορίτσι, πιστό στην εκκλησία των Μορμόνων που ήθελε απλώς να φέρει όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε στον δρόμο του Θεού. Σήμερα, είναι μια από τις πιο διάσημες πορνοστάρ με εξώφυλλο στο περιοδικό Penthouse, το οποίο την ονόμασε «Pet of the Month».

Η Άντι Άντριους έκτος από τη σέξι φωτογράφισε μίλησε στο περιοδικό και για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει την εκκλησία των Μορμόνων και να στραφεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Η 30χρονη Άντριους μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη των Βορειοδυτικών ΗΠΑ με «περιορισμένες ελευθερίες». Οι θρήσκοι γονείς της ήταν αρκετά αυστηροί, όμως της επέτρεψαν να διαλέξει η ίδια τη θρησκεία της επιλογής της. Στα 17 της επέλεξε να γίνει μέλος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών.

«Με καλωσόρισαν στους κόλπους τους, ήταν πολυ καλοί μαζί μου» θυμάται σήμερα η ξανθιά καλλονή που όπως λέει πριν μπει στην εκκλησία είχε κάνει μόνο μια φορά σεξ. Ενστερνίστηκε στους αυστηρούς κανόνες των Μορμόνων που απαγορεύουν το προγαμιαίο σεξ και απείχε τελείως μέχρι που έγινε ξανά 26 ετών.

«Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι το προγαμιαίο σεξ απαγορεύεται. Το θεωρούν πολύ σοβαρή αμαρτία και κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεσαι. Όσο πιο βαθιά γινόταν η ενασχόλησή μου με την θρησκεία, τόσο πιο πολύ απομακρυνόμουν από τον αληθινό μου εαυτό», αναφέρει η εντυπωσιακή 30χρονη.

Η Άντριους ως μέλος της Εκκλησίας συμμετείχε και σε ιεραποστολές, ενώ για 18 μήνες, γυρνούσε τις διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ, συστήνοντας ανθρώπους στη θρησκεία της.

«Ήμουν πολύ καταπιεσμένη σεξουαλικά. Ουσιαστικά, είσαι σαν μία καλόγρια, απόλυτα αφοσιωμένη στη θρησκεία για εκείνο το διάστημα της ζωής σου», θυμάται σήμερα.

Και το σεξ δεν ήταν το μόνο που απαγορευόταν.  Τα Σάββατα δεν μπορούσε πια να βλέπει ταινίες με την οικογένειά της, ενώ το φόρεμα της παρανύφου για τον γάμο της αδελφής της κρίθηκε ανάρμοστο, με αποτέλεσμα η ίδια να παραδώσει τελικά τη θέση της σε μια άλλη κοπέλα. Σιγά σιγά, όλες αυτές οι απαγορεύσεις άρχισαν να την καταπιέζουν και η Άντριους άρχισε να νοσταλγεί την προηγούμενη ζωή της.

Το 2017 ξεκίνησε ξανά να έχει ερωτική ζωή και τελικά στα 28 της σταμάτησε τελείως να πηγαίνει στην Εκκλησία. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να γίνει ηθοποιός, όμως παρά το γεγονός ότι είχε αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο BrighamYoung δεν μπορούσε να βρει δουλειά ούτε ως σερβιτόρα. Έτσι δοκίμασε την τύχη της ως «εξωτική χορεύτρια».

«Εκείνη την περίοδο άρχισαν να με προσεγγίζουν ατζέντηδες από τον χώρο του πορνό», λέει η ξανθιά καλλονή, που σήμερα έχει πάνω από 70.000 ακόλουθους στο Instagram. Τον περασμένο Ιανουάριο, η Άντριους ξεκίνησε τη συνεργασία με τον τωρινό της ατζέντη, που «απογείωσε» την καριέρα της στον χώρο της βιομηχανίας ενηλίκων.

Η οικογένειά της από την άλλη όπως η ίδια υποστηρίζει ότι έχει αποδεχτεί πια το νέο της τροπο ζωής.

«Ήξερα ότι αρχικά θα σοκάρονταν όταν τους μιλούσα για τις ερωτικές ταινίες», σημειώνει προσθέτοντας ότι έχουν δείξει αρκετή ανοχή, παρά το γεγονός ότι αρνούνται να συζητήσουν εκτενώς το θέμα. Πάντως ο αδελφός της την έχει διαβεβαιώσει ότι συμφωνεί με τις επιλογές της αφού «δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ».