Κρίστιτσιτς: Ο Κωστένογλου μου δείχνει εμπιστοσύνη, νίκη με τον ΠΑΟΚ!

178

Όλα όσα είπε ο Σέρβος χαφ από τα Σπάτα, στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Mercedes-Ισμαήλος

Στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Νίκος Κωστένογλου και στο γεγονός πως αισθάνεται πλέον καλύτερα, αφού μέσα από τα παιχνίδια, αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, στάθηκε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς με δηλώσεις του από τα Σπάτα στο πλαίσιο της παρουσίασης της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Mercedes-Ισμαήλος. Ο Σέρβος χαφ φυσικά ρωτήθηκε και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Πόσο σίγουρος νιώθει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ;

Νιώθω σίγουρος και ελπίζω να νικήσουμε. Από την μέρα που ήρθα, είπα ότι θέλω να είμαι εδώ, η ΑΕΚ να κερδίζει τα ντέρμπι να συμμετέχει στην Ευρώπη και να κερδίζει τίτλους. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια νίκη σε ένα ντέρμπι και να μπορέσουμε να είμαστε στο δρόμο που θέλουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Για το αν πατάει καλύτερα στο γήπεδο με τον Νίκο Κωστένογλου;

Η αλήθεια είναι ότι προέκυψε το πρόβλημα αυτό του τραυματισμού στη διάρκεια της προετοιμασίας, σε μια σημαντική χρονική περίοδο δεν μπορούσα να βοηθήσω, πλέον αισθάνομαι πολύ καλά. Θέλω να πω ότι ο νέος προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη και παίρνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής αρχίζω και βρίσκω καλύτερο ρυθμό. Οπότε αυτό που θέλω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα και να συνεχίσουμε με νίκες.