ΠΑΕ ΑΕΚ για το λαό της: Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη (VIDEO)

169

Το ευχαριστήριο μήνυμα της ΑΕΚ για τη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου της (και) στο Αγρίνιο

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του λαού της ΑΕΚ και στο Αγρίνιο. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους χιλιάδες οπαδούς της για την εξαιρετική τους παρουσία σε ένα ακόμη γήπεδο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!

Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό!

Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο. Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας! Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!

Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό! Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο. Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή!Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας!Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!#aekfc #aekfans #aekfamily

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Sunday, 22 September 2019