Λιβάγια: Ο Κωστένογλου άλλαξε πολλά πράγματα, κάνω αυτά που μου ζητάει!

148

Ο Μάρκο μίλησε και πάλι με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ για το ματς τόνισε πως “είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Μέλι στάζει για τον Νίκο Κωστένογλου ο Μάρκο Λιβάγια ο οποίος χαρακτήρισε εξαιρετική τη δουλειά που έγινε στη διακοπή και εξήγησε πως ο νέος προπονητής άλλαξε πολλά πράγματα. Παράλληλα στάθηκε στην ελευθερία που του δίνεται πλέον και για την επικράτηση επί της Λαμίας, εξήγησε πως “είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”.

Όλα όσα είπε: Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: “Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο”. Για τη συνέχεια: “Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”. Αν αισθάνεται πιο ελεύθερος με τον Νίκο Κωστένογλου: “Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία”.