Επιβάτης πέταξε το αεροπλάνο γιατί ο πιλότος δεν εμφανίστηκε (video)

134

Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη την περασμένη Κυριακή σε προγραμματισμένη πτήση της EasyJet που θα έκανε το δρομολόγιο από το Μάντσεστερ της Αγγλίας στο Αλικάντε της Ισπανίας: ο ένας εκ των δύο πιλότων δεν εμφανίστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα την πτήση να πραγματοποιήσει ένας… Βρετανός ταξιδιώτης.

Ο Μάικλ Μπράντλεϊ θα ταξίδευε με την οικογένειά του για διακοπές, όταν έμαθε μετά από ανακοίνωση της εταιρείας για το συμβάν.

Απογοητευμένος, πήρε την κατάσταση στα χέρια του, σύμφωνα με την Manchester Evening News. Σημαντική λεπτομέρεια, ο ίδιος είναι πιλότος της συγκεκριμένης εταιρείας.

Ο Μπράντλεϊ προσφέρθηκε να μπει στο πιλοτήριο και να βοηθήσει. Είπε ότι είχε δικαίωμα να πετάξει, καθώς ήταν τέσσερις μέρες εκτός πτήσεων και είχε μαζί την άδειά του.

Σε βίντεο φαίνεται ο άνδρας να λέει στους επιβάτες: «Η γυναίκα μου με σκούντηξε και μου είπε ‘η πτήση μας έχει καθυστέρηση δύο ωρών γιατί είμαστε με έναν πιλότο λιγότερο για την πτήση».

«Άρχισα να αναρωτιέμαι αν άξιζε να κάνω ένα τηλεφώνημα, γιατί ήθελα να πάω διακοπές. Τηλεφώνησα στην EasyJet και είπα: είμαι στον τερματικό σταθμό χωρίς να κάνω τίποτα. Έχω την άδεια μαζί μου», είπε ο Μπράντλεϊ στην Manchester Evening News.