Κωστένογλου και επίσημα!

Η Ένωση επισημοποίησε την παραμονή του Έλληνα προπονητή στον κιτρινόμαυρο πάγκο – Βοηθός του ο Γιώργος Αλεξόπουλος, γυμναστής ο Παναγιώτης Βούλγαρης

H Brink’s Hellas ΠPOΣΛAMBANEI AMEΣA ΦYΛAKEΣ AΣΦAΛEIAΣ ΣTHN ATTIKH.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ H KAΛEΣTE ΣTA THΛ. 2110130604-5

Στο τιμόνι της ΑΕΚ, με κάθε επισημότητα, παραμένει ο Νίκος Κωστένογλου. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποιεί και τυπικά την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον κιτρινόμαυρο πάγκο και παράλληλα του εύχεται καλή επιτυχία, ενώ τον ευχαριστεί “για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε”! Το προπονητικό τιμ Κωστένογλου, δε, ενισχύεται με τον Γιώργο Αλεξόπουλο που θα είναι βοηθός προπονητή, ενώ γυμναστής αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Βούλγαρης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.