Ο Ίβιτς για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ!

100

Συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής

Είναι πλέον οριστικό. Ο Ίλια Ίβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος συμφώνησε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αναλαμβάνει άμεσα τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Η συμφωνία είναι για τέσσερα χρόνια χαρακτηριστικό της πίστης που έχει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στις ικανότητες και την προσωπικότητα του Ίβιτς.

Πλέον θα είναι το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα και θα τρέξει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γκουστάβο Πογέτ. Η επιστροφή Ίβιτς αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να κλείσει και ο Ουρουγουανός καθώς διατηρούν άριστες προσωπικές σχέσεις.

Το απόγευμα ο Ίλια Ίβιτς θα ανέβει στα Σπάτα μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα παρουσιάσει στους παίκτες το νέο τεχνικός διευθυντής και τον άνθρωπο που, μαζί με το νέο προπονητή, καλούναι να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα.

Η ΑΕΚ επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Ίλια τονίζοντας:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών. Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.