Τέλος Καρντόσο και Λυμπερόπουλος!

113

Κατέβηκε στα αποδυτήρια ο Δημήτρης Μελισσανίδης και υπήρξε άμεση απόφαση απόλυσης

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελούν Μιγκέλ Καρντόσο – Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης Δημήτρης Μελισσανίδης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη κατέβηκε στα αποδυτήρια και υπήρξε άμεση απόφαση απόλυσης και των δύο. Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, μίλησε σε έντονο τόνο, ενώ μεταξύ άλλων απευθυνόμενος προς όλους τους είπε: «Έχετε ξεφτιλίσει την ΑΕΚ».

Η απόλυση του Πορτογάλου προπονητή, είναι για ευνόητους λόγους μετά την θλιβερή εικόνα της ομάδας, ενώ στον Νικο Λυμπερόπουλο χρεώνονται χειρισμοί κυρίως πάνω στην περίπτωση Καρντόσο και της μη έγκυρης παρέμβασης του αφου δεν μπόρεσε να αντιληφθεί ότι το… κακό ερχόταν. 

Από την ΑΕΚ και το γραφείο Τύπου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, αυτό που τονίζουν για την περίπτωση Λυμπερόπουλου είναι ότι παραιτήθηκε και πως αύριο θα υπάρξει ραντεβού με τον Μηνά Λυσάνδρου για το διαζύγιο, ενώ για την ιστορία να τονίζουμε εμείς πως η απόλυση έχει προηγηθεί της παραίτησης.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αφού πρώτα είχε απολυθεί από τον Μελισσανίδη εν συνεχεία μίλησε με τον Λυσάνδρου στον οποίο έθεσε την παραίτηση του και του είπε: «αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και παραιτούμαι γιατί οφείλω να συμβάλλω στο να αποφορτιστεί η κατάσταση και να βρει η ομάδα το δρόμο τηςΤο σημαντικότερο τώρα για την ομάδα είναι οι παίκτες». Όλα αυτά μικρή σημασία έχουν πάντως αφού το δεδομένο είναι ένα: Καρντόσο και Λυμπερόπουλος ΤΕΛΟΣ!

Τους δύο, είναι πιθανό να ακολουθήσει και ο Βασίλης Δημητριάδης. Όσον αφορά τον Καρντόσο να τονίσουμε πως η λογική λέει ότι ούτε στην προπόνηση δεν θα εμφανιστεί αύριο (Δευτέρα) το απόγευμα.