Χαμός on air στην ΕΡΤ μεταξύ Μπάρκα (ΣΥΡΙΖΑ) και Οικονόμου (ΝΔ)

280

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Για την Ελλάδα» μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα και του βουλευτή τηςΝέας Δημοκρατίας Βασίλη Οικονόμου.

Οι δύο άντρες καβγάδισαν κατά την συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη, ώστε να ελεγχθεί για την παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας του με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Μπάρκας ξέσπασε λέγοντας: «Με απειλείτε κύριε Οικονόμου; Με απειλείτε; Ωραία δημοκρατία…», με τον Βασίλη Οικονόμου να του απαντά: «Είστε ψεύτης, ψευτάκος, λέτε ψέματα». «Η επόμενη επιλογή για σας είναι η Ελληνική Λύση» είπε ο κ. Μπάρκας, για να πάρει την απάντηση: «Είστε χυδαίος και άσχετος, κρύβεστε πίσω από το αξίωμά σας».

Μάλιστα, ο Κώστας Μπάρκας, έγραψε στη συνέχεια στο twitter: «Να προσέχω μου είπε ο @OikonomouVasili τι λέω για τον @stamatispoulisν γιατί μπορεί να μου κάνει μήνυση κ εμένα! Επίσης μου είπε πως με απειλεί για αυτά που λέμε κ πως τώρα να γνωρίζω πως έχουν τελειώσει τα ψέμματα. Η δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο!!».

Από την πλευρά του ο Βασίλης Οικονόμου έγραψε στο Twitter: «Τα κλαψουρίσματα δεν μπορούν να κρύψουν τις χυδαιολογίες του @kostasbarkas & τα ασύστολα ψεύδη του ότι η ΝΔ δεν ψήφισε την αναθεώρηση του άρ.86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.Λυπούμαι για το τραγικό επίπεδο πολιτικής που συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ».